Enerdoor News Articles

Elkötelezettségünk a minőség iránt

Posted on 05/09/2024 at 05:15 am by Enerdoor

Az Eichhoff Elektro Kft-nél a minőség nem csak cél; ez filozófiánk és stratégiánk alapvető része. Vezetői csapatunk teljes mértékben elkötelezett a minőségpolitikánk betartása mellett, felelősséget vállalva annak végrehajtásáért minden szinten.

A kivételes minőségű termékek szállítása iránti elkötelezettségünk abból fakad, hogy megértjük és kielégítjük ügyfeleink hazai és nemzetközi igényeit. Működésünk minden területén kiemelten kezeljük a használati, biztonsági és környezetvédelmi előírásokat.

Az Eichhoff termékek kiemelkedő minősége az aprólékos termékfejlesztés és a gondos anyagválasztás eredménye. Szigorú elektromos mérések és tesztelési eljárások biztosítják, hogy termékeink megfeleljenek a szükséges előírásoknak és biztonsági előírásoknak.

Stratégiai termékfejlesztési kezdeményezésekkel és csapattagjaink folyamatos képzési programjaival arra törekszünk, hogy ne csak megfeleljünk, hanem felülmúljuk az ügyfelek elvárásait. Ez a minőség iránti elkötelezettség nemcsak az ügyfelek elégedettségét biztosítja, hanem vállalatunk hatékony működését is elősegíti.

English | Deutsch | Magyar

Eichhoff Elektro Kft. - 2600 Vác, Deákvári Fasor 12 - Hungary
Tel: 0036 27 317-083 | Tel: 0036 27 317-084 | Fax: 0036 27 511-187

Web Site Design and Hosting by Saco Design | Powered by Site Avenger CMS