Eichhoff hírek

Showing articles 1 - 4 (4 total)

ISO 9000 MINŐSÍTETT GYÁRTÓ

Posted 1 week, 4 days ago | Viewed 87 times

A minőség iránti elkötelezettségünket ünnepelve az Eichhoff Elektro Kft. büszkén jelenti be ISO 9000 tanúsítványunkat. Ez a tekintélyes elismerés alátámasztja elkötelezettségünket a gyártási folyamatok legmagasabb színvonalának fenntartása iránt, biztosítva a kiválóságot minden általunk szállított termékben.


Elkötelezettségünk a minőség iránt

Posted 1 week, 4 days ago | Viewed 96 times

Az Eichhoff Elektro Kft-nél a minőség nem csak cél; ez filozófiánk és stratégiánk alapvető része. Vezetői csapatunk teljes mértékben elkötelezett a minőségpolitikánk betartása mellett, felelősséget vállalva annak végrehajtásáért minden szinten.

A kivételes minőségű termékek szállítása iránti elkötelezettségünk abból fakad, hogy megértjük és kielégítjük ügyfeleink hazai és nemzetközi igényeit. Működésünk minden területén kiemelten kezeljük a használati, biztonsági és környezetvédelmi előírásokat.

Az Eichhoff termékek kiemelkedő minősége az aprólékos termékfejlesztés és a gondos anyagválasztás eredménye. Szigorú elektromos mérések és tesztelési eljárások biztosítják, hogy termékeink megfeleljenek a szükséges előírásoknak és biztonsági előírásoknak.

Stratégiai termékfejlesztési kezdeményezésekkel és csapattagjaink folyamatos képzési programjaival arra törekszünk, hogy ne csak megfeleljünk, hanem felülmúljuk az ügyfelek elvárásait. Ez a minőség iránti elkötelezettség nemcsak az ügyfelek elégedettségét biztosítja, hanem vállalatunk hatékony működését is elősegíti.

Eichhoff Elektro

Posted on 05/30/2018 at 07:29 am | Viewed 15,976 times

Eichhoff Elektro electronic ignition systems are ideal for cooking, baking and heating appliances. Features include: low power consumption, repetitive spark ignition, one to six ignition points, long life guaranteed semiconductors and fastons for mains and high voltage. 

Eichhoff ignition transformers are ideal for gas and oil burners. Features include: high frequency ignition system, safe and stable ignition and quality based on individual testing.

SPS/IPC/Drives 2012 Szakmai kiállítás

Posted on 11/15/2012 at 02:13 pm | Viewed 21,339 times

SPS/IPC/Drives 2012 Szakmai kiállítás Nürnberg, November 27-tol 30-ig Szeretettel invitáljuk Önt az SPS/IPC/Drives 2012 szakmai rendezvény keretén belül az Eichhoff Elektro Kft. standjára. Cégünk a 4-523 standján állít ki. Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen is üdvözölhetnénk vállalatunk standján. Amennyiben idopontot elore szeretne egyeztetni, kérjük írjon nekünk egy E-mailt az Önnek megfelelo idoponttal kapcsolatban. Számítunk megtisztelo látogatására és jó utat kívánunk Önnek Nürnbergbe. 
Üdvözlettel Eichhoff Elektro Kft.

<< newer        older >>

English | Deutsch | Magyar

Eichhoff Elektro Kft. - 2600 Vác, Deákvári Fasor 12 - Hungary
Tel: 0036 27 317-083 | Tel: 0036 27 317-084 | Fax: 0036 27 511-187

Web Site Design and Hosting by Saco Design | Powered by Site Avenger CMS